Kotisivut

Oikein rakennetut kotisivut tekevät kaikesta muusta helpompaa.

Mitkä ovat hyvien kotisivujen edellytykset?

Älä anna brändisi kärsiä huonojen kotisivujen vuoksi.

Sivustosi pitäisi tukea ja vauhdittaa yrityksesi tavoitteita, on se sitten asiakashankintaa, rekrytointia, luotettavan mielikuvan rakentumista tms. Oikein rakennettu ja optimoitu sivusto on helppokäyttöinen, löytyy Googlesta ja toimii nopeasti päätelaitteesta riippumatta. Hyvät verkkosivut edustavat brändiäsi ja tekevät kävijöistä asiakkaita.

Mikä näistä kuvaa tilannettasi parhaiten?

Tarvitsen yritykselleni ensimmäiset kotisivut

Verkkoon siirtyminen on hyvä tehdä kerralla kunnolla. Näin sivusi tuovat mahdollisimman paljon potkua markkinointiin, eikä niitä tarvitse heti olla uudistamassa. Meiltä löydät ensimmäisille verkkosivuille suunnatun starttipaketin. Kysy lisää!

Haluan päivittää sivujeni ilmettä

Päivitämme uuden ilmeen nykyisille sivuillesi nopeasti ja kustannustehokkaasti, riippumatta verkkosivujesi nykytilanteesta. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä olisi paras ratkaisu sivujesi päivitykseen.

Haluan sivujeni kautta enemmän liidejä

Ota yhteyttä niin katsomme kuinka kotisivusi saataisiin toimimaan tehokkaammin. Tunnistamme sivusi pullonkaulat ja kerromme konkreettiset kehitysehdotukset.

Hinnoittelu

Ratkaisut kaikenkokoisiin tarpeisiin

One-Page

alkaen
1000 + alv
  • Kevyemmille kotisivuille suositaan usein nykyisin One-Page sivustoa, jossa kaikki tieto on yhdellä sivulla, kuitenkin niin, että ylävalikosta pystyy helposti klikkaamaan suoraan haluttuun kohtaan.

Keskikokoinen sivusto

alkaen
1500 + alv
  • 2-4 Sivun verkkosivut keskikokoisille yrityksille laajemmalla hakukoneoptimoinnilla ja kattavammalla sisällöllä.

Suuri sivusto

alkaen
2000 + alv
  • Kun sivustosi vaatii enemmän laskeutumissivuja, reilummin sisältöä ja laajempaa hakukoneoptimointia.

Mitä Kasvun tekemiin kotisivuihin sisältyy?

Kotisivu-projekteja

Klikkaa kuvasta sivuille

Upeita verkkosivuja, jotka tuottavat tulosta

Tällaisia meidän rakentamat sivustot ovat

Responsiiviset

On todella tärkeää, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla näytöillä ja laitteilla. Huono responsiivisuus vahingoittaa yrityksen brändiä, heikentää sivuston liikennettä ja vähentää liidejä.

Myyvät

Oikein rakennetulla sivustolla on helppo navigoida ja ne ohjaavat kävijää halutulla tavalla. Sivuston rakenne ohjaa kävijän tarkkaan mietityn myyntiputken läpi.

Näyttävät

Suunnittelemme kotisivujen ulkoasun yrityksesi strategian ja brändin mukaisesti, jättäen jälkeemme kauniit ja toimivat kotisivut.

hakukone-optimoidut

Hakukoneoptimoinnin avulla parannamme yrityksesi löydettävyyttä. Tavoitteenamme on se, että kotisivusi saavat parhaan näkyvyyden hakukoneissa.

Oletko miettinyt kuinka monia mahdollisuuksia yrityksesi hukkaa huonojen nettisivujen tai puutteellisen markkinoinnin takia?

Ilmainen konsultointi

Tarvitsetko:
Tarjoamme:

Oletko valmis kasvuun?

Katsotaan olisiko tiimissämme kaipaamaasi osaamista kasvusi tueksi. Varaa ilmainen 15 minuutin konsultointi!