Näitä yrityksiä autoimme kasvuun.

Kasvun taustalla

Vaikka Kasvu on yrityksenä nuori, Kasvun tiimillä on vuosien kokemus laadukkaiden verkkopalvelujen toteutuksesta. Kasvu on perustettu keväällä 2020, koska yrittäjät Elmo, Jani & Samuel päättivät yhdistää kykynsä auttaakseen yrityksiä menestymään digissä. Nyt Kasvun tiimissä on yrittäjien lisäksi kolme osa-aikaista tekijää ja Kasvu on nimensä mukaisesti Kasvussa.

Meidän tyypillisiä projekteja

Kasvun alkumetreillä asiakkaat tulivat alihankintana markkinointitoimiston kautta ja niitä referenssejä emme voi käyttää täällä sivuillamme.

Kuitenkin tyypilliset projektit koskivat verkkokauppojen ja nettisivujen uusimista. Yleensä asiakas oli perustanut verkkokaupan pari vuotta aikaisemmin ilmaiselle alustalle ja siinä tulivat nyt rajat vastaan.

Meidän tehtävä oli rakentaa uusi paremmilla ominaisuuksilla varustettu verkkokauppa aiemman tee-se-itse kaupan tilalle. Toistuvasti projektien jälkeen saimme asiakkailta palautetta, että sama markkinointibudjetti jolla oli aiemmin saatu kohtalaisia tuloksia. Tuottikin nyt vähintään tuplasti parempaa tulosta.

Aikataulu / Kustannukset: Tämän kokoinen projekti valmistuu noin kahdessa viikossa, riippuen siitä miten nopeasti asiakas toimittaa sivuille tarvittavan materiaalin, vai tuottaako digitoimisto sen itse. Projektin hinta oli 900€ + alv, sekä Anniinan valitsema ylläpitopaketti 50€/kk + alv.

(Ilman ylläpitopakettia muutostyöt kustantavat 70€/ tunti + alv.)

Case study: Hiusstudio Hämpton

Tilanne: Tuore yrittäjä Anniina oli perustamassa omaa parturi-kampaamoa Hämeenlinnaan helmikuussa 2020.

Tarve: Kotisivut, jotka edustavat Hämptönia ja mahdollistavat suorat ajanvaraukset netissä.

Toteutus: Anniinalla oli vahva visio siitä minkälaiset kotisivut hän haluaa yritykselleen. Anniina päätti itse värimaailman, lähetti Kasvun suositusten mukaiset kuvat ja toimitti persoonalliset tekstit sivuille. Kasvun tehtävänä oli palojen kasaaminen toimivan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Toiminnallisuudet: Kotisivuilta löytyy Timman ajanvarausjärjestelmä, palvelut ja hinnasto, tietoa tekijöistä sometileineen, sekä aukioloajat ja yhteystiedot. Voit itse käydä katsomassa lopputuloksen klikkaamalla viereistä kuvaa.

Jälkilöylyt: Anniina valitsi meidän suositun ylläpitopaketin. Se sisältää domainin(www. osoite), sivun ajantasalla pitämisen (päivitykset / tietoturva), teknisen tuen ja tunnin muutostöitä kuukaudessa. Tämä palvelu on maksanut hänelle 50€ / kuukaudessa ja palveluun sisältyi mm. pienet muutostyöt, jotka toteutettiin Elokuussa 2020. Sivuille lisättiin kaksi uutta tekijää, sivujen ilmettä piristettiin ja palvelut päivitettiin ajantasalle.

Case study: Asianajotoimisto Tuomaala & Co Oy

Tilanne: Helsinkiläinen insolvenssioikeudellisiin toimeksiantoihin erikoistunut asianajotoimisto tarvitsi uudet nettisivut ja logon.

Tarve: Nettisivut + logo, jotka herättävät luottamusta ja viestivät vahvasta ammattiosaamisesta lakipalveluissa. 

Toteutus: Nettisivut toteutettiin yhden sivun projektina, koska asianajotoimisto halusi sivun olevan mahdollisimman käytännöllinen loppukäyttäjälle, eli asiakkaalle.

Sisältö: Sivut tuovat asianajotoimiston erikoistumisen vahvasti esille. Sieltä löytyy linkit ennakkotapauksiin, joita asianajotoimisto on voittanut, sekä lakiaiheisia julkaisuja. Sivulla on myös esiteltynä yrityksen henkilöstö, sekä arvot, jotka ohjaavat toimintaa.  Voit käydä katsomassa lopputuloksen klikkaamalla viereistä kuvaa.

Jälkilöylyt: Asianajotoimisto oli todella tyytyväinen työn jälkeen ja yllättyi positiivisesti toiminnan nopeudesta.

Projektin ajankohta: Kesäkuu 2020

Aikataulu / Kustannukset: Projekti alkoi kun asianajotoimisto pyysi Kasvua konsultoimaan sivujen toteutuksessa. Kasvun asiantuntija meni paikan päälle suunnittelemaan projektin ja se toteutettiin kiireellisistä syistä viikossa.

Nettisivun arvo 1200€ + alv & Logo 300€ + alv.

Aikataulu / Kustannukset: Projekti oli todella laaja ja sen maaliin vieminen kesti aloituspalaverista julkaisuun kuusi viikkoa. Yhteistyö oli mutkatonta ja asiakkaan materiaalit toimitettiin asiakkaan valitsemalla tavalla digissä.

Sivuston arvo 3400€ + alv.

Mikäli sivustoon olisi tuotettu sisältö digitoimiston kautta, olisi projekti kestänyt yhtä kauan ja hinta olisi ollut 5000€ + alv sis. sisällöntuotannon.

Case study: Taito Rakentajat Oy

Tilanne: Taito Rakentajat Oy on hämeenlinnalainen rakennusyritys, jonka perustana toimii asiakastyytyväisyys. Taito Rakentajilla oli edessä palvelujen laajentuminen elokuussa 2020.

Tarve: Uudelle edustavalle sivustolle, joka viestii yrityksen palvelut selkeämmin ja mahdollistaa tehokkaan markkinoinnin aloittamisen.

Toteutus: Taito Rakentajilla oli selvä visio siitä, minkälainen uudesta sivustosta tulee. Yritys toimitti itse sisällöt, blogipostaukset ja toiveet ulkoasusta. Lopullisen designin he kuitenkin jättivät Kasvun vastuulle.

Sivusto: Taito Rakentajien sivustosta tuli laaja ja se sisältää 8 pääsivua, sekä 16 alasivua. Sivustolle tulikin siis kokoa yhteensä 24 sivua. Sen lisäksi, että Taito Rakentajilla on todella laajat ja monipuoliset palvelut, sivustolta löytyy myös blogi, minne he tuottavat itse aktiivisesti sisältöä. Voit käydä katsomassa lopputuloksen klikkaamalla Taito Rakentajien kuvaa.

Jälkilöylyt: Taito Rakentajilla löytyy henkilö joka vastaa sivuston ylläpidosta ja artikkelien tuottamisesta blogiin. Sen vuoksi he valitsivat Kasvu Designin ainoastaan tekniseen ja visuaaliseen toteutukseen. Mikäli aikaa ja osaamista ei löytyisi talon sisältä, voi tämän myös ulkoistaa suoraan Kasvulle.

Oletko valmis kasvuun?

Ammattimaisilla verkkosivuilla teet parempaa tulosta, saat lisää uskottavuutta ja pidät kävijän tyytyväisenä. Tyytyväisistä kävijöistä tulee tyytyväisiä asiakkaita.