Somemainonta

Somemainonta tarjoaa kanavat niin B2B- kuin B2C-yritysten tehokkaaseen ja mitattavaan markkinointiin.

Eihän niitä mainoksia paljon näkyisi jos niistä ei olisi hyötyä firmoille.

Somemainonta tuo yrityksellesi:

Somemainonnan kanavat

Facebook

Instagram

LinkedIn

TikTok

Snapchat

Youtube

Twitter

Somemainonnan edut:

Somemainonnan kohdennus-mahdollisuudet:

Kiinnostuitko palveluistamme?
Varaa ilmainen konsultointi yrityksesi tilanteen kartoitukseen ja kasvun aloittamiseen!

Esimerkkejä asiakaspoluista:

Perheenisä Jukka ja ruohonleikkuri

Jukka on selaillut edellisiltana ruohonleikkuria verkosta. Kilpailijan verkkosivuille asennettu Facebook-seurantakoodi on tunnistanut Jukan kiinnostuksen ja lähettää tiedon Facebookiin, jossa se yhdistää selailijan tiedot Jukan Facebook-käyttäjään. Jukan täytyi kuitenkin lähteä hakemaan lapset ringettetreeneistä, eikä ennättänyt tilata tuotetta. Onneksi meillä on hyvä kampanja käynnissä ja toimipiste lähellä Jukan asuinpaikkaa. Mainoksemme oikeat kohdennukset tavoittavat Jukan, hänen selatessaan somea seuraavana päivänä. Hetken ollessa otollisempi, Jukka päättää tarttua tarjoukseen ja ajaa samantien hakemaan upouuden ruohonleikkurin viikonlopun grillibileitä ajatellen.

Ravintoloitsija Jaana ja uusi ohjelmisto

On olemassa uusi ohjelmisto, jonka avulla Jaanan työmäärä helpottuisi huomattavasti. Ohjelmistoyrityksen pitäisi vain tavoittaa Jaana, ja myydä sitten ajatus ihmiselle, joka on tottunut tekemään samalla metodilla töitä viimeiset 20 vuotta.


Jaana rentoutuu silloin tällöin iltaisin intohimonsa parissa, eli katsoo Youtubesta kokkausvideoita. Nyt hän tekee samalla työvuorolistoja. Video keskeytyy kun tilalle tulee kohdennettu mainosvideo ohjelmistoyritykseltä, joka lupaa vähentää huomattavasti ravintoloiden työmäärää automatisoidulla tilausjärjestelmällä. Jaana kuuntelee mainoksen, mutta on menossa kuitenkin nukkumaan eikä perehdy asiaan sen enempää. Viikon päästä Jaana menee LinkedIn:iin, tarkoituksenaan tehdä rekrytointipostaus avautuvasta tarjoilijan paikasta. Jaana huomaa feedissä mainoksen: ”Ravintoloitsijan työkalupakki: 10 tapaa tehostaa ravintolan työtä ja vähentää työmäärää”. Jaana ymmärtää, että kyseessä on sama ohjelmisto mistä hän kuuli jo viime viikolla ja päättää ladata työkalupakin sähköpostiinsa. Kiinnostus on herätetty, mutta olisi kuitenkin vielä vakuuteltavaa ennekuin Jaana uskaltaisi rikkoa vuosien rutiininsa. Tässä vaiheessa Jaana on kuitenkin lämmin liidi jolle ohjelmistoyritys voi soittaa suoraan ja/tai kohdentaa lisää mainoksia. Noheva ja asiantunteva myyjä soittaa Jaanalle ja antaa vaustauksensa vielä mietityttäviin seikkoihin. Jaana päättää kokeilla uutta järjestelmää, ja säästää jatkossa 30 viikkotyötuntia tyytyväisenä asiakkaana.

Meistä sanottua

Oletko miettinyt kuinka monia mahdollisuuksia yrityksesi hukkaa huonojen nettisivujen tai puutteellisen markkinoinnin takia?

Ilmainen konsultointi

Tarvitsetko:
Tarjoamme:

Oletko valmis kasvuun?

Katsotaan olisiko tiimissämme kaipaamaasi osaamista kasvusi tueksi. Varaa ilmainen 15 minuutin konsultointi!