Google Analytics 4 asennus & käyttöönotto

Google Analyticsin nykyinen versio Universal Analytics (UA) lopettaa toimintansa 1.7.2023.

Googlen vanhan Universal Analyticsin korvaa uusi, kehittyneempi versio: Google Analytics 4, joka tarjoaa entistä kehittyneempiä ja kattavampia ominaisuuksia, mitkä auttavat yrityksiä ymmärtämään paremmin verkkosivustojen ja sovellusten toimintaa.

On tärkeää päivittää GA4 ajoissa, jotta voit jatkaa tehokasta analytiikan hyödyntämistä ja käyttää Google Analytics 4:n uusia ominaisuuksia.

Google Analytics 4 asennus, käyttöönotto & koulutus nyt vain:

199€ + alv

Normaalisti 299€ + alv

Tarjous voimassa 1.7.2023 asti

Palvelumme sisältää:

 Asennuksen ajaksi tarvitsemme järjestelmänvalvojan oikeudet

  1. Nykyiselle Google Analytics -tilillenne
  2. Verkkosivustollenne seurantakoodin asentamiseksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai oheisella lomakkeella!

Ota yhteyttä

Google Analytics 4 Asennus ja Käyttöönotto

Googlen verkkoanalytiikkatyökalun: Google Analyticsin nykyinen versio Universal Analytics (UA) lopettaa toimintansa 1.7.2023.

GA4 tarjoaa entistä kehittyneempiä ja kattavampia ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä ymmärtämään paremmin verkkosivustojen ja sovellusten käyttäytymistä.

Googlen vanhan Universal Analyticsin korvaa uusi, kehittyneempi versio: Google Analytics 4.

On tärkeää päivittää Google Analytics 4 ajoissa, jotta voit jatkaa tehokasta analytiikan hyödyntämistä ja käyttää Google Analytics 4:n uusia ominaisuuksia.

Miten uusi Google Analytics eroaa vanhasta Universal Analyticsistä?

Käyttäjäkeskeinen mittaus:

  • GA4 on suunniteltu painottamaan käyttäjäkeskeistä mittausta sivunäkymien sijaan. Se keskittyy ymmärtämään yksittäisen käyttäjän kokonaispolkua ja sitä, miten käyttäjät sitoutuvat verkkosivustoon tai sovellukseen.

Tapahtumapohjainen seuranta:

  •  GA4 korostaa tapahtumien seurantaa ja niiden välisiä suhteita. Se mahdollistaa monipuolisemman seurannan, kuten sivun latausten, painikkeiden, videoiden toiston ja muiden tapahtumien seurannan.

Tehokkaampi konversioseuranta:

  • GA4:ssä on parannettu konversioseuranta, joka auttaa ymmärtämään paremmin konversioita ja niiden lähteitä. Se tarjoaa syvällisempää tietoa konversiopolkujen tehokkuudesta ja auttaa optimoimaan markkinointitoimenpiteitä paremmin.

Parempi käyttäjän tunnistaminen:

  • GA4:ssä on kehittyneempi käyttäjän tunnistamisjärjestelmä, joka perustuu eri laitteiden ja istuntojen välisiin signaaleihin. Tämä auttaa ymmärtämään käyttäjän kokonaispolkua paremmin, vaikka hän vaihtaisi laitetta tai istuntoa kesken prosessin.

Yksityisyydensuoja ja tietoturva:

  • GA4:ssä on vahvistettu infrastruktuuri, joka noudattaa tiukempia yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan liittyviä sääntöjä käyttäjätietojen keräämisestä ja antaa käyttäjille paremman hallinnan tietojensa jakamiseen.

Meistä sanottua

Lumi Liikanen

Google Analytics & SEO

Ilari Käppi

Markkinointi




Akseli Rautalahti

Verkkosivut/-kaupat





Valtteri Pulkkinen

Graafinen suunnittelu