Rakennamme verkkokauppoja kasvun perustaksi.

Nykypäiväinen verkkokauppa on välttämätön kumppani.

Millaiset verkkokaupat menestyvät?

Verkkokaupoissa on tärkeää saada perusasiat kuntoon, jotta on onnistumisen edellytykset. Kun nämä asiat ovat kunnossa, on hyvä lähteä panostamaan markkinointiin, koska silloin tietää huonojen tulosten sattuessa, ettei vika ole kaupassa. Jos nämä eivät ole vielä kunnossa tai tarvitset apua jossain muussa aiheessa, niin ota yhteyttä!

Miten voimme auttaa?

Verkkokaupan avaaminen

Olemme päässeet iloksemme osallistumaan kymmenien verkkokauppojen avaamiseen ja nyt tarjoamme apua myös sinulle. Varaa alla olevasta napista ilmainen konsultaatio aloitukseen liittyen!

Verkkokaupan päivitys

Tarvitseeko verkkokauppasi ehostusta vai onko vielä muutama puute menestyvän verkkokaupan listalta? Varaa alapuolella olevasta napista ilmainen konsultaatio alkutilannetta varten!

Alustan vaihdos

Onko nykyinen verkkokauppa alustasi tullut tien päähän vai loppuuko ominaisuudet kesken? Me pystymme ratkaisemaan tämän ongelman joko Shopify tai WooCommerce verkkokaupalla, sen mukaan kumpi soveltuu sinulle paremmin. Varaa ilmainen konsultaatio aloitusta varten!

Hinnoittelu

Verkkokauppa

alkaen
2000 + alv
  • Moitteettomasti toimiva, turvallinen, helppokäyttöinen ja näyttävä verkkokauppa.
  • Uudet verkkokaupat, verkkokauppojen päivitykset ja alustan vaihdot.

Muutostyöt

70 / h + alv
  • Sis. päivitykset, pienet muutostyöt, hosting, domain.

Oletko valmis kasvuun?

Ammattimaisilla verkkosivuilla teet parempaa tulosta, saat lisää uskottavuutta ja pidät kävijän tyytyväisenä. Tyytyväisistä kävijöistä tulee tyytyväisiä asiakkaita.